2 May 2022

De voorjaarsschoonmaak met Sjippie

In een recente aflevering van de serie Bootklussen heeft WatersportTV de aandacht gevestigd op Sjippie, waarbij zij verschillende nieuwe producten hebben getest. Of u nu een kleine sloep of een groot jacht bezit, regelmatig onderhoud is van cruciaal belang voor het behoud van uw vaartuig. Vooral na een lange winterperiode van stilstand komen deze producten goed van pas!

Zwarte strepen verwijderaar
Een opvallende ster tijdens de reiniging was de zwarte strepen verwijderaar, die moeiteloos strepen en vergroening van vrijwel elk oppervlak verwijdert. Met een eenvoudige behandeling van opspuiten, borstelen en naspoelen met water verdwijnt het vuil als sneeuw voor de zon. Deze effectieve reiniger maakt het kluswerk direct aangenamer en zorgt voor een stralend schoon resultaat.

Borstel PBT lange steel
Daarnaast is de handwasborstel met lange steel te zien. Deze is uitgerust met PBT, de meest gebruikte kwaliteit kunststof vezel in borstelwerk. PBT absorbeert geen water, behoudt zijn veerkracht en is bestand tegen temperaturen tot 148 graden Celsius. In de video wordt duidelijk gedemonstreerd hoe de borstel soepel alle lijnen van het oppervlak volgt, voor een grondige reiniging zonder moeite.

Floating brush & raamtrekker
Naast de handborstel is er ook de floating brush, een onmisbaar gereedschap voor het reinigen van moeilijk bereikbare oppervlakken. Zoals de naam al aangeeft, blijft deze borstel drijven als hij per ongeluk in het water valt, wat hem extra handig maakt tijdens schoonmaakklussen.

Op de floating brush kan ook de raamtrekker worden gemonteerd, waarmee u eenvoudig oppverlakken van een afstand kunt drogen. Het hittebestendige siliconenrubber zorgt ervoor dat de trekker de contouren nauwkeurig volgt, wat resulteert in een efficiënte droging van het oppervlak. Met deze combinatie van de Floating Brush en de raamtrekker wordt schoonmaken een moeiteloze taak, zelfs op lastig bereikbare plekken.

Snel glans spray
Nadat u het raam hebt gereinigd, brengt u de snel glans spray aan. Snelglans is geschikt voor vrijwel ieder niet-poreus oppervlak, zoals gelakt staal, gelakt hout, polyester, kunststof, polycarbonaat en chroom. Met slechts een paar sprays op het raam en een snelle uitwrijving van de Snel Glans Spray, ziet u direct het resultaat: een stralend glanzend oppervlak. Bovendien zorgt deze spray ervoor dat water niet op het raam achterblijft, waardoor uw ramen langer schoon blijven en minder vaak gereinigd hoeven te worden.

Teak reiniger & scrub
De teak reiniger is ook een effectief product voor het verwijderen van onder andere groene aanslag, roet, spinnen- en vliegenpoep. Het is veilig te gebruiken op diverse oppervlakken zonder schade toe te brengen. Om het goed in te wrijven gebruikt u de scrub waardoor de reiniger heel mooi in alle poriën kan komen. De pads van de scrubbyhouder zijn eenvoudig vervangbaar.

Alle producten die in het item voorbijkomen, zijn natuurlijk bij ons te bestellen! Bekijk ze in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag!

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us