19 april 2022

Exalto is aanwezig bij Maritime Industry

Maritime Industry komt er weer aan! Op 17, 18 en 19 mei is de evenementenhal in Gorinchem de plek waar deze vakbeurs voor de maritieme sector wordt gehouden. Wij zijn ook aanwezig met maar liefst vijf merken!

De toekomst van de binnenvaart
Tijdens Maritime Industry 2022 staat de toekomst van de binnenvaart centraal. De vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche spelen de hoofdrol. Door onder andere een kennistheater behandelt Maritime Industry de actualiteiten, zoals digitalisering, de nieuwe emissie-eisen en de modal shift.

Technologische innovatie
Voor bezoekers en exposanten wordt het dit jaar makkelijk om gegevens uit te wisselen doordat Maritime Industry gebruikmaakt van Smart Badge technologie. Met de bezoekersbadge die men bij binnenkomst ontvangt kunnen bezoekers eenvoudig de stands scannen en informatie verzamelen. Geen gedoe meer met folders en visitekaartjes én daarmee ook beter voor het milieu!

Vijf merken
Exalto is op de vakbeurs met vijf merken goed vertegenwoordigd. Zo zijn we aanwezig met de ruiterwissersystemen van Exalto Wiper Technologies en de trimsystemen van Zipwake, welke het comfort en de dynamiek van boten optimaliseert. Daarnaast zijn we aanwezig met Mastervolt producten voor de commerciële vaart. Mastervolt producten zijn gericht op betrouwbare en autonome stroomvoorziening in schepen.

De zeer geavanceerde boegschroeven van QS Seamaster zijn ook vertegenwoordigd op de vakbeurs. Tot slot zijn we ook met Glendinning producten aanwezig. Glendinning heeft innovatieve producten van mechanische stuurkabels, kabel- en slangverwerkingssystemen tot geavanceerde regelsystemen voor voortstuwingsvaartuigen.

Complete sector
Maritime Industry is al 15 jaar een begrip in de Benelux en we zijn trots dat we daar van deel uit mogen maken. In de stands, maar ook tijdens interactieve kennissessies en demonstraties ontdekt u de diversiteit van de maritieme sector. Bezoek de beurs en kom op een laagdrempelige manier in contact met 350 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat onder andere uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, aandrijving, installatietechniek, scheepsbouw, handel en scheepsuitrusting.

Wilt u de beurs bezoeken? Registreer dan hier uw bezoek. Kijk voor meer informatie over het evenement op de website van Maritime Industry.

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us