8 december 2021

Exalto als nieuwe distributeur voor Zipwake!

Exalto is trots om distributeur van deze geweldig goede trimsystemen van Zipwake te mogen zijn. Geïnteresseerde klanten mogen vanaf nu bij Exalto aankloppen!

Zipwake presenteert met trots Exalto als haar distributeur in Nederland, België en Duitsland! Exalto is in 1965 opgericht. Ze zijn actief als groothandel en distributeur van scheepsuitrusting, voor zowel het vrijetijds- als het licht commerciële segment.

Uitgebreid productaanbod

Exalto bedient meer dan 2800 klanten, met een zeer uitgebreid productaanbod. Hun belangrijkste drijfveer is om de markt niet alleen te bedienen met eersteklas producten, maar vooral met ‘best-in-class’ service en advies. Daartoe hebben zij een sterke en zeer deskundige technische staf in dienst.

Investeren

Exalto investeert voortdurend in de ontwikkeling van zowel mensen, producten, marketing en faciliteiten. Zipwake kijkt er naar uit om samen met Exalto haar zaken in Nederland, België en Duitsland te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat we een perfecte match vormen!

Trots

“Wij zijn trots op de aanstelling als Zipwake distributeur voor Nederland, België en Duitsland. Zipwake levert een uitstekend trimcontrolesysteem, dat het comfort en de dynamiek van boten optimaliseert. Wij kijken er naar uit om in samenwerking met het Zipwake team dit product succesvol op onze markt te brengen”, aldus Jurrian Krijnen, General Manager van Exalto.

Klik hier om het persbericht van Zipwake te lezen (Engels).

Interesting? Share it!
Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us