8 december 2021

Exalto als nieuwe distributeur voor Zipwake!

Exalto is trots om distributeur van deze geweldig goede trimsystemen van Zipwake te mogen zijn. Geïnteresseerde klanten mogen vanaf nu bij Exalto aankloppen!

Zipwake presenteert met trots Exalto als haar distributeur in Nederland, België en Duitsland! Exalto is in 1965 opgericht. Ze zijn actief als groothandel en distributeur van scheepsuitrusting, voor zowel het vrijetijds- als het licht commerciële segment.

Uitgebreid productaanbod

Exalto bedient meer dan 2800 klanten, met een zeer uitgebreid productaanbod. Hun belangrijkste drijfveer is om de markt niet alleen te bedienen met eersteklas producten, maar vooral met ‘best-in-class’ service en advies. Daartoe hebben zij een sterke en zeer deskundige technische staf in dienst.

Investeren

Exalto investeert voortdurend in de ontwikkeling van zowel mensen, producten, marketing en faciliteiten. Zipwake kijkt er naar uit om samen met Exalto haar zaken in Nederland, België en Duitsland te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat we een perfecte match vormen!

Trots

“Wij zijn trots op de aanstelling als Zipwake distributeur voor Nederland, België en Duitsland. Zipwake levert een uitstekend trimcontrolesysteem, dat het comfort en de dynamiek van boten optimaliseert. Wij kijken er naar uit om in samenwerking met het Zipwake team dit product succesvol op onze markt te brengen”, aldus Jurrian Krijnen, General Manager van Exalto.

Klik hier om het persbericht van Zipwake te lezen (Engels).

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns