5 april 2022

Exalto leverancier ASG – Mastervolt commerciële vaart

Wij zijn zeer trots dat we een distributieovereenkomst met ASG hebben gesloten voor Mastervolt producten voor de commerciële vaart. De overeenkomst houdt in dat Exalto de leverancier van Mastervolt producten voor de commerciële vaart in Nederland is!

Commerciële vaart
Wij zijn al meer dan 20 jaar leverancier van Mastervolt producten voor de pleziervaart. ASG, waar Mastervolt deel van uitmaakt, heeft een grote groei doorgemaakt. Zij willen hun service en flexibiliteit mee laten groeien naar een hoger niveau. “Door hun goede ervaringen met Exalto in de pleziervaart, weet ASG dat wij daarvoor de geschikte partner zijn”, vertelt Jurrian Krijnen. “Wij zijn voortaan het eerste aanspreekpunt voor offertes, orders en technisch advies voor Mastervolt-klanten in de commerciële vaart!”

Voordelen
De voordelen die de distributieovereenkomst voor onze nieuwe klanten oplevert, liggen op verschillende gebieden. De reactietijd tussen order en uitlevering van de producten wordt verkort. Het voorraadmanagement is specifiek geënt op de markt voor commerciële vaart en de service en assistentie is van hoge kwaliteit.

Mastervolt
Mastervolt producten zijn gericht op betrouwbare, autonome stroomvoorziening in schepen. Ze zijn gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie. Daarvoor biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40.000 Watt. Hun elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast.

Vermogen
Gert-Jan Postma is het interne aanspreekpunt voor de klanten in de commerciële vaart: “We bedienen klanten in de offshore en in de beroepsvaart. Het gaat om professionele partijen, met specifieke behoeften: omvormers en acculaders uit de Mass-serie. Maar er is ook overlap met andere Mastervolt producten, zoals accu’s. Deze klanten gaan planmatig te werk en zijn vaak op zoek naar maatwerk. Daarnaast is het keurmerk belangrijk.”

Maximaliseren
Jurrian Krijnen, tot slot: “Wij zijn zeer trots op deze overeenkomst! Met onze focus op voorraadbeheer, snelle levertijden en service maximaliseren we de kwaliteit voor de Mastervolt klanten.”

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us