5 april 2022

Exalto leverancier ASG – Mastervolt commerciële vaart

Wij zijn zeer trots dat we een distributieovereenkomst met ASG hebben gesloten voor Mastervolt producten voor de commerciële vaart. De overeenkomst houdt in dat Exalto de leverancier van Mastervolt producten voor de commerciële vaart in Nederland is!

Commerciële vaart
Wij zijn al meer dan 20 jaar leverancier van Mastervolt producten voor de pleziervaart. ASG, waar Mastervolt deel van uitmaakt, heeft een grote groei doorgemaakt. Zij willen hun service en flexibiliteit mee laten groeien naar een hoger niveau. “Door hun goede ervaringen met Exalto in de pleziervaart, weet ASG dat wij daarvoor de geschikte partner zijn”, vertelt Jurrian Krijnen. “Wij zijn voortaan het eerste aanspreekpunt voor offertes, orders en technisch advies voor Mastervolt-klanten in de commerciële vaart!”

Voordelen
De voordelen die de distributieovereenkomst voor onze nieuwe klanten oplevert, liggen op verschillende gebieden. De reactietijd tussen order en uitlevering van de producten wordt verkort. Het voorraadmanagement is specifiek geënt op de markt voor commerciële vaart en de service en assistentie is van hoge kwaliteit.

Mastervolt
Mastervolt producten zijn gericht op betrouwbare, autonome stroomvoorziening in schepen. Ze zijn gespecialiseerd in het managen, omvormen en opslaan van elektrische energie. Daarvoor biedt Mastervolt een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik van 300 Watt tot 40.000 Watt. Hun elektrische oplossingen worden wereldwijd toegepast.

Vermogen
Gert-Jan Postma is het interne aanspreekpunt voor de klanten in de commerciële vaart: “We bedienen klanten in de offshore en in de beroepsvaart. Het gaat om professionele partijen, met specifieke behoeften: omvormers en acculaders uit de Mass-serie. Maar er is ook overlap met andere Mastervolt producten, zoals accu’s. Deze klanten gaan planmatig te werk en zijn vaak op zoek naar maatwerk. Daarnaast is het keurmerk belangrijk.”

Maximaliseren
Jurrian Krijnen, tot slot: “Wij zijn zeer trots op deze overeenkomst! Met onze focus op voorraadbeheer, snelle levertijden en service maximaliseren we de kwaliteit voor de Mastervolt klanten.”

Interessant? Teilen Sie es!
Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Nijverheidsstraat 12
3371 XE Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns
 
Daten­schutzerklärung Cookie-Anweisung
Allgemeine Geschäfts­bedingungen
Algemene voorwaarden Metaalunie
Entwurf und Realisierung MM