19 januari 2022

2021: een bijzonder jaar!

2021 was een bewogen jaar met hoogtepunten en verschillende uitdagingen, maar waarin we met elkaar toch weer veel voor elkaar hebben gekregen. Onze algemeen directeur, Jurrian Krijnen, blikt terug op het afgelopen jaar.

DNA

Halverwege 2020 zijn we een proces gestart om ons DNA goed in kaart te brengen. In 2021 zijn we aan de reis begonnen om dat in alle aspecten van onze organisatie door te voeren. Aan de buitenkant merkt u deze veranderingen direct door de nieuwe slogans van onze groothandel ‘Vaar op Exalto’ en van Wiper Technologies ‘Clearly the best’. Daarnaast zijn we ook actief aan de slag gegaan met diverse socialmediakanalen, om een zo duidelijk mogelijk beeld te creëren van wie wij zijn en waar we voor staan.

Effectief

We hebben in 2021 onze webshop en website vernieuwd. Om deze kanalen zo goed mogelijk in te richten blijven we continu bezig met bijwerken en verbeteren. Het aantal orders wat we afgelopen jaar hebben mogen ontvangen via deze route toont aan dat het een effectief kanaal is. Op de achtergrond worden deze orders uiteraard met dezelfde zorg afgehandeld.

Afstemmen

Aan de binnenkant zijn de veranderingen voor u vaak niet zichtbaar, maar wel van vitaal belang om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Zo is afgelopen jaar de organisatie iets anders ingericht. Hiermee richten we ons op een continue afstemming tussen enerzijds markt-, segment-, en klantbehoefte en anderzijds ons productaanbod. Ons voorraadniveau proberen we vervolgens ook zo goed mogelijk af te stemmen, zodat levertijden zo kort mogelijk zijn. Dat is afgelopen jaar een uitdaging gebleken met grondstoffentekorten en oplopende levertijden.

Nieuw

Een ander hoogtepunt van 2021 was de introductie van onze buitenboordmotorbeveiliging ‘Lockk’. Met een eigen website, geheel in stijl. Daarnaast hebben we ook nieuwe vertegenwoordigingen mogen verwelkomen, zoals Zipwake en QS Seamaster. Nieuw, of al langer in ons assortiment, wij blijven ons onvermoeid inzetten voor alle merken voor wie wij als groothandel een rol mogen vervullen. 

Bijzonder jaar

Achteraf gezien is 2021 een bijzonder jaar geweest, waarin we geplaagd door de Brexit, coronamaatregelen en grondstoftekorten extra hindernissen hebben moeten nemen, maar waarin we toch erg veel voor elkaar hebben weten te krijgen.

Uiteindelijk doen we het met en voor onze klanten en leveranciers. Daarom wil ik iedereen graag bedanken voor het gestelde vertrouwen! Ook in 2022 hoop ik met jullie verder te varen op Exalto.

Jurrian Krijnen, algemeen directeur

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns