2. Mai 2023

Prebit: verlichting is meer dan alleen licht!

Bent u op zoek naar binnen – of buitenverlichting voor jachten? Bij Prebit is verlichting meer dan alleen het installeren van de licht-voorziening. Als leverancier van deze hoogwaardige handvervaardigde Duitse producten, bieden wij u het volledige assortiment van Prebit: van wandlampen tot spotjes en alle accessoires die u nodig heeft voor uw luxe en sfeervolle verlichting.

Exalto Industrie Prebit

Ook op een boot is sfeerverlichting mogelijk! Met de LED-lampen van Prebit voor de maritieme markt bieden wij een groot assortiment luxe, sfeervolle, duurzame en efficiënte verlichting.

Innovatief & hoogwaardig

Prebit produceert innovatieve en hoogwaardige LED-verlichting. Ze verbindt toekomstige technologie met handmatige precisie, en geselecteerde materialen voor lampen met een tijdloos esthetisch design. Zo vestigde Prebit zich binnen enkele jaren als één van de toonaangevende verlichtingsmerken in de internationale - luxe - jachtwereld.

Webshop

In onze webshop vindt u het volledige assortiment Prebit verlichting. Wandlampen, inbouwspotjes, leeslampen maar ook bijvoorbeeld halogeen/LED dimmers en trafostekkers. Onze experts voorzien u graag van passend advies: zowel voor het inbouwen van spotjes, als bij het ontwikkelen van een totaal verlichtingsconcept.

Informatie

Kijk in onze webshop of neem voor meer informatie over de verlichting van Prebit contact met ons op.

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns