2 May 2022

Veiligheid voorop met Neyfik!

Wij gaan een nieuwe productlijn voeren op het gebied van veiligheid. Exalto is de nieuwe distributeur van Neyfik. Zij leveren onder meer specifieke brandblussers voor de watersport. Ook EHBO-, verbanddozen, noodverlichting en andere accessoires vindt u in ons basisassortiment.

Neyfik assortiment

De eenvoudig te bedienen sprayblussers in het assortiment van Neyfik zijn bij uitstek geschikt voor gebruik door watersporters: de bediening is eenvoudig: een kwestie van de handgreep inknijpen. Deze blussers zijn kleiner van formaat dan poeder- en schuimblussers, maar wel erkend door het Binnenvaartpolitiereglement. Na vier jaar zonder keuring dienen sprayblussers vervangen te worden.

Zelf keuren

U kunt bij ons ook terecht voor normale poeder- en schuimblussers, in gangbare maten. Wij leveren die bovendien ook in de composiet versie. Kunststof in plaats van staal is ideaal voor een zoutwateromgeving. En de composiet blussers zijn lichter in gewicht. Een ander groot voordeel van deze blussers is dat ze met behulp van een app zelf gekeurd kunnen worden. U mag dit zelf doen om het jaar, dus na aanschaf heeft u voor de volledige levensduur geen extra kosten! Vanuit de app wordt een QR-code gescand, waarna de gebruiker zelf de keuring en registratie uitvoert. Die registratie is kosteloos!

CO2-blussers

Verder leveren wij CO2-blussers, geschikt voor het doven van elektronicabranden in afgesloten ruimtes, waarbij geen mensen aanwezig zijn. Op termijn worden fluorvrije blussers verplicht: ook die ziet u terug in ons assortiment. Andere interessante blussers zijn bestemd voor het blussen van lithium accu’s. Dit product leveren we uitsluitend op aanvraag, buiten onze webshop én voor projecten. Dit is maatwerk en wij adviseren voor het specifieke gebruik.

Veiligheidslicht

De originele Warnblitzer, deze ronde verlichting, bestaande uit een klein schijfje, is waterdicht en magnetisch. Door continu flitsen is een schip altijd vindbaar. De lampen zijn te gebruiken als navigatieverlichting en werkt door de interne, oplaadbare batterij als noodvoorziening bij stroomuitval op het schip. Bovendien drijven ze op het water! De verlichting is leverbaar in wit, groen en rood en wordt geleverd met lader voor 12V en 220V.

Verbanddoos en blusdeken

De EHBO- en verbanddoos mag natuurlijk niet ontbreken in het Neyfik assortiment, even als de blusdeken.

In de nabije toekomst breiden we ons veiligheidsassortiment uit met rookmelders en CO2-melders. Wilt u meer informatie over onze producten op het gebied van veiligheid? Neem dan contact met ons op.

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us