3 augustus 2021

Aanbieding Mastervolt Easychargers

De Mastervolt Easycharge laders zijn tot en met 31 augustus 2021 bij ons in de aanbieding! Door de Multivolt ingangsspanning zijn de laders wereldwijd te gebruiken. Er is ook een versie voor zowel zes als twaalf volt: de laders zijn ook zeer goed bruikbaar voor bepaalde soorten speelgoed, oldtimers, tuingereedschap en dergelijke artikelen.

Waterdichte draagbare acculader

De EasyCharge Portable 4.3A is de draagbare versie van de EasyCharge. Deze acculader is een betrouwbare oplossing voor onderweg, of dat nu op de boot, in de auto, op de motor of in de camper is. Deze versie heeft een stevige, ergonomische constructie en voldoet aan de IP65-standaard voor waterdichtheid. De acculader is bovendien voorzien van een intuïtief bedieningspaneel en een universele ingang (120-230 V), waardoor u de lader overal ter wereld kan gebruiken.

Waterdichte acculaders

De waterdichte EasyCharge 6A en 10A worden rondom beschermd door een roestbestendige en met epoxy gevulde behuizing. Ze voldoen aan de IP68-standaard voor waterdichtheid en aan wereldwijde reguleringen zoals CE, CSA, CEC en ABYC. De 12 V uitgang is volledig geïsoleerd en kan zowel serieel als parallel worden geschakeld, voor een hogere spanning of grotere stroomsterkte.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

De EasyCharge acculaders zijn efficiënt, makkelijk in het gebruik en geschikt voor zware omstandigheden. Ze zijn uitgebreid getest op bestendigheid tegen zoutinwerking, schokken en trillingen. Op dit moment is een 6A model voor één accubank leverbaar, en een 10A versie voor twee accubanken. De acculaders zijn geschikt voor natte, AGM en Gel accu's, en zijn voorzien van een universele ingang (120-230 V) waardoor u ze overal ter wereld kunt gebruiken.

De actie betreft verschillende modellen van de Mastervolt Easychargers. In onze webshop ziet u de specifieke details.

De actie loopt tot 31 augustus 2021. Benieuwd naar uw voordeel en meer product-specifieke informatie? Log dan in op het klantenportaal op de webshop

Interesting? Share it!
Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us