31 mei 2022

‘Kennis en de houding naar klanten is de kracht van Exalto!’

David Dijkstra versterkt sinds maart onze verkoopafdeling in Grou. Met zijn ervaring in de bouw en in de watersport heeft hij een heel brede achtergrond. Zijn interesse is altijd uitgegaan naar de commerciële kant. De liefde voor watersport is erfelijk: zijn familie is al jaren actief bij de Koninklijk Watersportvereniging Sneek (KWS). Zij organiseren zeilwedstrijden, met de Sneekweek als grootste zeilevenement op binnenwater van Europa!

David: “Voordat ik bij Exalto terecht kwam, heb ik in diverse commerciële functies gewerkt. Via LinkedIn werd ik benaderd door Willem Nijboer van Exalto, we hebben vervolgens een afspraak gemaakt. Daarna waren we er vlot uit.

"Exalto staat bekend om de kennis en het goede advies"

“Ik ben bij de basis begonnen, hier in Grou”, vertelt David. “Het assortiment van Exalto is zo uitgebreid: dat duurt wel even voordat je dat volledig ‘in de vingers’ hebt! Op dat vlak heb ik veel aan het team. Mijn collega’s hebben ongelofelijk veel kennis op het gebied van watersport. Zo heeft iedereen ook z’n eigen specialisme. Inmiddels kan ik onze klanten aardig op weg helpen!”

"We doen het met z'n allen!"

David: “Mijn ambitie is om mee te helpen Exalto in de toekomst nog aantrekkelijker te maken voor onze klanten. Op het gebied van toegankelijkheid zien we zeker nog mogelijkheden. De verbouwing van de locatie hier in Grou past bijvoorbeeld in dat plaatje!” Hij vervolgt: “De kracht van Exalto schuilt ook in de sfeer en de onderlinge verhoudingen. Die sfeer is informeel, de lijnen zijn kort en hier regeert de mentaliteit van ‘niet praten, maar poetsen!”

"Ik zat eerder in een boot, dan dat ik kon lopen!"

David: “Het is heerlijk om in een omgeving te werken die watersport ‘ademt’! Ik kom uit een grote familie, waar watersport altijd vanzelfsprekend is geweest. We zijn actief in watersportverenigingen: ik vaar als rescue vrijwilliger bij de Koninklijke Watersportvereniging Sneek en ben actief achter de schermen. Wij houden ons bezig met rescue-trainingen, de planning en het certificeren van nieuwe vrijwilligers.

“Exalto is bijzonder! Er is heel veel kennis in huis en de houding naar onze klanten is speciaal: de deur staat hier altijd open!”

Heeft u vragen aan David over ons uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons op.

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us