4 mei 2021

Maak kennis met de familie Lockk

Stephan van Goor is accountmanager bij Exalto. Hij vertelt over het unieke slot voor buitenboordmotoren wat wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. De OBL1 maakt deel uit van de Lockk-familie: een kennismaking!

Ontwikkeling

“Met de ontwikkeling van dit slot hebben onze engineers een uniek slot gecreëerd voor buitenboordmotoren van nul tot dertig PK met knevel montage. Het heeft een aantal jaar in beslag genomen. De variabelen voor een dergelijk breed scala motoren lopen uiteen. We hebben een zeer compact model weten te ontwikkelen, wat op allerlei afwijkende spiegels gebruikt kan worden.”

Sloepen

Stephan: “Met name bij sloepen is de ruimte voor de buitenboordmotorsloten beperkt. Onze ‘Lockk OBL1’ is zo gemaakt dat het compacte slot onder de motor aan de knevel wordt bevestigd en aan de bovenkant van de motor met een druksysteem wordt afgesloten.”

Stephan benadrukt: “Wij hebben een unieke oplossing gevonden voor álle formaten tot dertig PK met knevelbevestiging, die bovendien SCM is goedgekeurd! Het slot is ook aangemeld op de lijst van verzekeraars.”

Familie

“De OBL1 maakt deel uit van de Lockk-familie. Behalve de OBL1 hebben we ook de OBL2. Dat slot is bestemd voor grote buitenboordmotoren die met bouten zijn bevestigd. Dit slot is veel compacter dan de OBL1 en zelfs te monteren op een boutdikte die varieert van M12 tot M16. Daarnaast bestaat de Lockk-familie verder uit kettingen, twee soorten kabels, een walanker en twee verschillende hangsloten met U beugel!”

Gekeurd

Stephan: “Watersporters hechten grote waarde aan de keuring van sloten. Daarom is het belangrijk te weten dat onze Lockk-sloten zowel ART áls SCM zijn goedgekeurd én op de lijst van verzekeraars staan.” Stephan vervolgt: “We zijn natuurlijk hartstikke trots dat we dit unieke slot en de andere sloten van de Lockk-familie in eigen huis hebben ontwikkeld!” Hij sluit af: “Watersporters kunnen het nieuwe vaarseizoen dus veilig en onbezorgd beginnen: de sloten zijn vanaf eind mei beschikbaar!”

Wilt u meer weten over onze Lockk-sloten? Neem dan contact op met onze vakmensen via 0184-615 800

Interessant? Teilen Sie es!
Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Nijverheidsstraat 12
3371 XE Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns
 
Daten­schutzerklärung Cookie-Anweisung
Allgemeine Geschäfts­bedingungen
Algemene voorwaarden Metaalunie
Entwurf und Realisierung MM