23 augustus 2022

Naar ‘buiten’ in een elektrische auto

Onze collega’s Renzo en David uit de binnendienst zullen na de zomer ‘parttime’ buitendienst medewerkers worden. Ze gaan vanaf september in een elektrische auto op pad langs onze klanten in Noord Nederland.

Renzo en David gaan gecombineerd in onze buitendienst werken. David werkt drie dagen ‘buiten’ en twee dagen ‘binnen’. Renzo gaat twee dagen op pad en blijft drie dagen binnen werken als binnendienst medewerker.

Betere verdeling
In de komende periode gaan David en Renzo deels zelfstandig op pad en deels in combinatie met Ruud van Dee, Stephan van Goor en Willem Nijboer. Op termijn zullen ze beiden uiteraard volledig zelfstandig gaan opereren in Noord-Nederland.

Op deze manier kunnen we onze klantenkring vaker bezoeken en daarmee beter bedienen. Ook zal er meer tijd vrijgemaakt worden in de volle agenda’s van Stephan en Willem. Bovendien gaat Ruud over een aantal jaar met pensioen en dan is het wel prettig om vroeg aan opvolging te werken.

Goede relatie
Wij vinden het belangrijk dat de relatie tussen klant en vertegenwoordiger goed wordt opgebouwd. Door elkaar goed te leren kennen, weten we wat er speelt, wat de behoefte is en waar we elkaar kunnen helpen. Kennis en ervaring opbouwen duurt uiteraard een tijd en dat is dan ook de reden dat we besloten hebben een langere periode uit te trekken voor dit ‘inwerk-proces’. Zo verloopt de kennismaking met onze klanten en de overgang van vertegenwoordiger zo soepel mogelijk. David en Renzo krijgen zo de kans hun klantrelaties goed op te bouwen.

Van klantbezoek tot levering
Doordat David en Renzo zowel gaan fungeren als binnen- en buitendienstmedewerkers, zal er een situatie ontstaan waarbij ze enerzijds op locatie zijn en daarmee goed contact met de klanten hebben. Anderzijds zijn ze ook verantwoordelijk voor het beheer van offertes en het afhandelen van orders. Zowel voor standaardwerk, áls voor maatwerkoplossingen.

Daarmee zijn ze van gesprek tot afhandeling van orders betrokken in het proces, wat een groot voordeel is.

Elektrisch rondrijden
We hebben ervoor gekozen de mannen rond te laten rijden in een elektrische auto. Uiteraard vanuit ons standpunt dat milieu en vernieuwing belangrijk zijn, zeker in de maritieme wereld!

Deze auto kan ook worden ingezet voor andere collega’s van de binnendienst. Bijvoorbeeld wanneer zij - op verzoek - bij klanten langsgaan. Dit geldt vooral bij projecten waar specifieke technische kennis gevraagd wordt. Denk daarbij aan voortstuwingssystemen en energievoorziening.

Wilt u graag kennismaken met David of Renzo? Heeft u behoefte aan een bezoek van één van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns