13 oktober 2021

‘Anticiperen op succes’

Algemeen directeur Jurrian Krijnen van Exalto vertelt enthousiast over ons nieuw te bouwen bedrijfspand én de ‘volgende stappen’ die we daardoor kunnen zetten. Zowel voor onze Wipers als voor onze groothandel brengt de toekomstige nieuwe behuizing veel voordelen met zich mee!

Officieel

Jurrian: “We hebben de overeenkomst met de aannemer getekend. Het kost behoorlijk tijd voordat vergunningen, tekeningen en materialen allemaal rond zijn, maar nadat het bouwproces eenmaal in gang is gezet, verwachten we in het vierde kwartaal van 2022 over te gaan naar het nieuwe pand!”

Indeling

“Ons huidige pand is inmiddels gedateerd”, zegt Jurrian. “Dat merken we in de onderhoudskosten, maar ook in de weinig functionele indeling. Met ons nieuwe pand aan de Hakgriend zijn we in de gelegenheid om ‘vers’ te beginnen. Onder meer met onze testruimtes én de representatieve ruimtes, waar we relaties kunnen uitnodigen. Professionalisering is voor ons een belangrijk argument om voor nieuwbouw te kiezen!”

Functioneler

“Voor de groothandel kunnen we het logistieke proces in het nieuwe pand ook veel functioneler inrichten. Door onze bedrijfsprocessen goed in kaart te brengen, maken we stappen op het gebied van voorraden en magazijnbeheer. In de nieuwe situatie gaan we met scanoplossingen werken. En we zetten een nieuw ERP-systeem in, waarmee we onze processen nog beter kunnen ondersteunen. Verdere digitalisering maakt zeker onderdeel uit van onze volgende stappen.”

Verse start

Jurrian: “Bovenal maken we straks een verse start, met een nette en goede uitstraling. De functionaliteit wordt flink verbeterd door een logische en handige indeling. Zowel met de Wipers als met de groothandel kunnen we voortaan in de hoogte werken. We kunnen dan efficienter opslaan en producten worden beter bereikbaar. Ook omdat we de logistieke stroom in één keer goed neerzetten!”

Motivatie

“Ik merk veel enthousiasme bij alle medewerkers om het nieuwe pand te betrekken”, zegt Jurrian. “Het is een gemeenschappelijk en positief doel waar we met z’n allen echt naartoe leven: dat is goed voor de motivatie. En door de bouwwijze en keuzes die we maken, werken we straks ook nog groener!”

In samenwerking met Muller Ontwerp & Advies B.V. 

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us