23 november 2021

‘Preferred Supplier met veel kennis van zaken’

Kooi Makkum Yachtbuilders is een trouwe klant. KM Yachtservices verzorgt de inkoop voor KM Yachtbuilders, en vanuit ‘Services’ werken wij al jarenlang samen met Richard Cazemier. Richard vertelt over ons ‘partnerschap’, wat zich voornamelijk afspeelt tussen Makkum en Grou.

KM Yachtbuilders is gespecialiseerd in het bouwen en afwerken van aluminium custom built zeiljachten en motorboten. Ze hebben ruim dertig jaar ervaring. Voor onderhoud, reparaties of een grote refit van uw jacht bent u bij hen ook aan het juiste adres. Zij werken behalve aan aluminium jachten ook aan stalen, polyester of zelfs houten jachten. Voor alle werkzaamheden aan uw boot, hebben zij een expert aan boord.

Specialistische artikelen

Richard: “Ik werk 22 jaar bij Kooi Makkum en al die jaren is de vestiging van Exalto in Grou al onze leverancier. Het is een hartstikke goede samenwerking!” Hij vervolgt: “Wij kloppen bij Exalto aan voor een aantal specialistische artikelen”, vertelt Richard. “De Racor Filters, Prebit jachtverlichting en Jabsco pompen zijn veelgevraagde producten door onze klanten. Daarnaast nemen we ruitenwissers, slangen, anodes, morsekabels en schroeven af. Dat is vaak een bewuste keuze, door de hoge kwaliteit in combinatie met de goede prijs. Exalto levert al die merken!”

Uitgebreide expertise

“Mijn ervaring is dat er bij Exalto altijd veel mogelijk is: ze denken mee en leveren goede service en zijn behulpzaam. Het gaat verder dan een ‘gewone’ klant-leverancier verhouding! Zij zijn dan ook onze ‘preferred supplier’: voor onze nieuwbouwjachten maken wij altijd gebruik van hun producten.” Richard: “Sinds de introductie van LED-verlichting, zijn er zeer veel mogelijkheden op het gebied van jachtverlichting. Exalto geeft ons altijd nuttige adviezen, op basis van hun uitgebreide expertise!”

Levertijden

Richard: “De levertijden van Exalto gaan ook goed, ondanks deze lastige tijd. We proberen daar zelf ook op te anticiperen met een goede planning en vroeg inkopen. Wat onze samenwerking betreft scheelt het ook dat we elkaar allemaal goed kennen. Daardoor kunnen we ook vlug reageren, wanneer dat nodig is! Wat mij betreft is Exalto een goed bedrijf om mee samen te werken: de juiste mensen op de juiste plaats. Service is heel belangrijk voor ons en die is uitstekend! Ze denken mee in oplossingen en de medewerkers zijn goed onderlegd!”

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us