2 May 2022

Exalto bij open dag van
SBM Scheepsbouwers

Op 13 april opende De Scheepsbouwers Maritiem haar deuren voor het publiek tijdens een bruisende open dag. Het evenement, georganiseerd ter ere van de respectievelijke jubilea van twee familiebedrijven - 40 en 150 jaar -, trok meer dan 700 enthousiaste bezoekers. Als Exalto waren wij verheugd om deel uit te maken van deze gedenkwaardige dag.

Website afbeelding Open Dag Scheepsbouwers V2

"Een zeer geslaagde dag met veel bezoekers"

De dag begon om 10:00 uur, waarbij de bezoekers vrij konden rondlopen op de werf en de verschillende stands en presentaties konden verkennen. "De opkomst met meer dan 700 bezoekers en de sfeer waren perfect," vertelde vertegenwoordiger Gerrit van De Scheepsbouwers Maritiem.

Innovaties in de schijnwerpers

Hoewel er geen specifiek hoogtepunt werd benoemd, werden nieuwe trends en ontwikkelingen, zoals de hulle vane en de slingerdempers, belicht en besproken, vooral onder watersportliefhebbers. "De hulle vane en de slingerdempers zijn nog nieuw bij de watersporters," vertelde Gerrit.

Samenwerking draagt bij aan succes

Het succes van het evenement werd toegeschreven aan de gezamenlijke inzet van de leveranciers en het personeel van De Scheepsbouwers Maritiem. "De inzet van ons team en onze partners heeft echt bijgedragen aan de positieve sfeer en opkomst van het evenement," beaamd de vertegenwoordiger. "We hebben tijdens dit event dan ook nieuwe klanten ontmoet en waardevolle zakelijke relaties opgebouwd" voegt hij eraan toe. 

Een waardevol evenement voor de sector

Terwijl de open dag een succes was, identificeert De Scheepsbouwers Maritiem enkele verbeterpunten voor toekomstige evenementen, zoals het optimaliseren van de looproute op het terrein. "Op zich is alles naar tevredenheid verlopen. Misschien is de looproute op het terrein een verbeterpuntje," aldus De Scheepsbouwers Maritiem.

Desondanks blijft het evenement een goede gelegenheid voor bedrijven in de maritieme sector om hun activiteiten te presenteren en te netwerken. "We vinden het wel waardevol om eens in de vier jaar zo'n evenement te houden en dan zouden er meer maritieme bedrijven mee kunnen doen om ook de kosten te kunnen verdelen," besloten ze.

Wilt u up-to-date blijven van dit soort leuke nieuwsberichten? Volg ons op social media.

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us