2 May 2022

Kennismakingsactie met Italiaanse ankerlieren!

Exalto is een hernieuwde samenwerking aangegaan met de fabrikant Italwinch. Exalto staat voor kwaliteit. Italwinch is een hoog aangeschreven fabrikant van superieure ankerlieren en kaapstanders, volledig geproduceerd in Europa. Het assortiment van Italwinch is zeer compleet en van hoogwaardige kwaliteit!

Exalto Kortingsactie Italwinch

Italwinch levert producten voor schepen tot maar liefst negentig meter. Alle producten voldoen aan de eisen van de strengste classificatie-instanties ter wereld, of overtreffen deze standaard. 

Ankerlieren

Ankerlieren zijn horizontaal of verticaal vervaardigd in Europa uit hoogwaardige materialen, zoals RVS316, geanodiseerd aluminium of verchroomd brons. De lieren zijn verkrijgbaar mét of zónder verhaalkop. Met keuze uit verschillende krachtige motoren in DC 12 of 24V, AC motoren 230/400V, of hydraulisch. Ze zijn leverbaar met kettingschijven voor zowel DIN766 als ISO4565 kettingen in diverse diameters.

Accessoires

Voor de veilige bediening van uw ankerlier en het monitoren van de ketting, bieden wij bovendien een goed gesorteerd en uitgebreid assortiment van Italwinch. Denk daarbij aan afstandsbedieningen en kettingtellers, zowel draadloos als bedraad. Exalto kan u een breed aanvullend assortiment aanbieden zoals scheepsankers, ankerkettingen en kettingstoppers in diverse afmetingen en materialen.

ACTIE!

Bestel nu, en ontvang tot en met 31 juli 10% extra korting op het volledig assortiment van Italwinch! Plaats uw bestelling onder andere via onze webshop.

Interesting? Share it!

Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us