26 april 2022

Zipwake lanceert multifunctionele ‘Integrator Module’

Met de Zipwake Integrator Module lanceert Zipwake tijdens Metstrade 2022 haar nieuwste interceptorsysteem. Van 15-17 november kunnen klanten op de beurs kennismaken met deze revolutionaire oplossing!

Exalto - zipwake

Zipwake is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van interceptor-gebaseerde, dynamische trimcontrolesystemen voor planerende en semi-planerende boten. In 2014 is de eerste productlijn gelanceerd: de revolutionaire Series S. Daarmee is een ontwikkeling in de botenwereld in gang gezet!

Breedste assortiment, grootste producent

Op dit moment beschikt Zipwake over het breedste assortiment, en is het de grootste producent van interceptorsystemen en oplossingen in de maritieme industrie. Zipwake bouwt zijn innovatieve producten in Zweden en exporteert naar meer dan vijftig landen en distributeurs wereldwijd.

Lancering markeert volgende stap
De lancering van de Zipwake Integrator Module op Metstrade 2022 markeert een volgende belangrijke stap! Klanten worden voorzien van een revolutionaire oplossing, die helpt te voldoen aan de eisen van toekomstig maritiem ontwerp en botenbouw. De module kan in elke richting worden georiënteerd. Het robuuste, waterdichte ontwerp maakt een flexibele installatie mogelijk, bijvoorbeeld achter het roer of dashboard, op de flybridge of in de machinekamer.

Naadloze integratie en schone dashboardoplossingen

De Zipwake Integrator Module maakt naadloze integratie en schone dashboardoplossingen mogelijk. Het systeem wordt verbonden met multifunctionele displays (MFD's) of smart devices voor intuïtieve en eenvoudige bediening. Dit maakt een apart bedieningspaneel overbodig en beantwoordt aan de grote vraag vanuit de markt.

Draadloos updaten via de Zipwake app
De Integrator Module biedt ook de flexibiliteit om tot drie bedieningspanelen aan te sluiten, voor bediening via Zipwake’s unieke bedieningswielen naast touchscreens. De integrator module ondersteunt verbindingen met een groot aantal MFD merken en modellen via een ethernet interface. Het laat gebruikers het systeem draadloos configureren, bedienen, controleren en updaten via de Zipwake app op smartphones en tablets.

Zipwake introduceert met trots de Integrator Module op Metstrade 2022!

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns