2. Mai 2023

Voordelen Zipwake in de praktijk

Een passagiersveerboot die vaart tussen Zweedse eilanden heeft onlangs een upgrade gehad. De traditionele trimvlakken zijn ingeruild voor de veel efficiëntere Zipwake Interceptors. De verschillen voor deze veerboot zijn opmerkelijk, onder andere meer snelheid, meer comfort en brandstofbesparing. Exalto is distributeur van Zipwake in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Ontdek meer over de vele voordelen van Zipwake Interceptors voor de commerciële vaart.

Zipwake voordelen veerboot

Doordacht ontwerp

Alle onderdelen van de Zipwake Interceptors zijn zorgvuldig ontworpen om schokken te weerstaan en het binnendringen van water te voorkomen, waardoor het risico van kostbaar onderhoud en stilstand tot een minimum wordt beperkt. De bediening van de interceptor gebeurt door middel van een servomotor in de interceptoreenheid. De natuurlijke waterkoeling zorgt voor uitstekende werkomstandigheden voor de borstelloze DC-servomotor. De bladslag duurt 1,5 seconde, wat minstens een factor 5 beter is dan conventionele trimvlakken!

16% Brandstofbesparing

De integratie van de Zipwake interceptors heeft de prestaties van de achttien meter lange veerboot aanzienlijk verbeterd. De upgrade resulteert in een verminderd zog en een efficiëntere vaart met meer snelheid en een lager brandstofverbruik. De brandstofbesparingen bedragen voor de veerboot in totaal duizend liter per maand, wat neerkomt op een daling van maar liefst 16%! Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op voor de veerbootmaatschappij, terwijl ook de ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Tevreden passagiers

Het comfort van de passagiers is door de upgrade eveneens sterk verbeterd, waardoor de reis soepeler en aangenamer verloopt. De geoptimaliseerde prestaties zorgen dat de veerboot hogere kruissnelheden kan bereiken met behoud van hoge stabiliteit en wendbaarheid. De kortere reistijd en de grotere tevredenheid van de passagiers heeft een positieve invloed gehad op de reputatie van de veerbootmaatschappij en de klantervaring! Op meerdere onderdelen heeft de upgrade positief uitgepakt voor de veerboot.

Wilt u na het lezen meer informatie of advies over de Zipwake Interceptors? Neem gerust contact met ons op of kijk in onze webshop naar het aanbod van Zipwake-producten.

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns