2. Mai 2023

Verhuizing als ijkpunt

Zo net na de zomerperiode is het een uitgelezen moment voor Jurrian Krijnen de eerste helft van het jaar te bespreken. Behalve terugblikken, kijkt hij in deze blog ook vooruit naar op stapel staande ontwikkelingen in de tweede helft van het jaar.

2231239 Exalto Industrie Content september 2023   Overzicht

In een blog over de eerste helft van 2023 is onze verhuizing het ijkpunt. De periode voorafgaand aan de overgang was een bijzonder drukke tijd, de verhuizing zelf is soepel verlopen. De goede afstemming, coördinatie en planning, in combinatie met de inzet van heel ons team heeft dat succes mogelijk gemaakt.

Verhuizing

Vanzelfsprekend geldt dat voor de medewerkers op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam. Maar dat kon alleen omdat onze collega’s in Grou in die verhuisperiode van twee tot drie weken letterlijk al het reguliere werk hebben opgevangen. Van telefoontjes tot leveringen! De verhuizing werd gevolgd door de vakantie, waardoor iedereen uitgerust na de vakantie in ons nieuwe pand een verse start kon maken. Het pand is geweldig: de uitstraling, de inrichting en de logistieke mogelijkheden!

Distrubutieovereenkomsten

Naast de hectiek rond de verhuizing, hebben we in de eerste maanden van 2023 ook een aantal nieuwe distributieovereenkomsten gesloten. Als dealer van Neyfik, benadrukken we het belang dat wij hechten aan brandblus- en andere veiligheidsmiddelen. Met Ecoflow bieden we portable poweroplossingen en we hebben de samenwerking met MZ electronics uitgebreid. Dat gaat onder meer over ankerlieren en kaapstanders. En vers van de pers: wij leveren voortaan de elektrische buitenboordmotoren van Wolong. Een duurzame en daardoor natuurlijke aanvulling op ons assortiment!

Logistieke processen

Komende maanden werken wij hard aan onze nieuwe webshop en een groothandel specifieke softwareoplossing. Dat levert zowel intern als extern gebruiksgemak op en is een impuls voor onze logistieke processen, op het gebied van voorraad- en magazijnbeheer. Dat proces was al ingezet en pakken we nu weer op na de verhuizing: we kijken daar erg naar uit. Daarnaast zijn wij als handelsonderneming inmiddels volledig dealer van Exalto Wiper Technologies voor Nederland.

Catalogus 2024

Een ander onderwerp waar we ons volledig op richten, is de presentatie van de nieuwe catalogus 2024, voorafgaand aan Boot Düsseldorf, half januari. Van het personele vlak kan ik melden dat onze nieuwe collega verkoop buitendienst, Marc Roskam, een welkome aanvulling is voor ons watersportsegment!

Door het betrekken van ons nieuwe pand staat ons proces: logistiek zijn we klaar voor de toekomst. En volg ons goed, want in de nabije toekomst kunt u alweer nieuwe ontwikkelingen van ons verwachten!

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns