2. Mai 2023

Beveilig uw boot met Lockk

We varen graag, maar de meeste tijd gebruiken we een boot niet. Dan is het belangrijk dit kostbare bezit goed te beschermen. Met de sloten van Lockk is kwaliteit gegarandeerd. De Lockk serie is een Nederlandse productlijn gemaakt van de beste materialen die voldoet aan de laatste SCM- en ART-keuringseisen. Ons assortiment bestaat uit sloten, kabels, kettingen, Loop Chains en walankers voor buitenboordmotoren. Onze buitenboordmotorsloten en Loop chain bevatten het SCM-keurmerk. Onze overige sloten bevatten het ART-keurmerk.  

Exalto - Lockks

Verzekering

Verzekeringsmaatschappijen zijn streng als het gaat om de kwaliteit van beveiligingsproducten. Vooral buitenboordmotoren zijn bijzonder populair bij diefstallen. De sloten van Lockk zijn van zo’n hoge kwaliteit dat ze zowel door SCM als ART zijn goedgekeurd. Beide keurmerken hanteren strenge eisen om een zo hoog mogelijk niveau van diefstalpreventie na te streven.

ART-1 krijgt één ster, ART-2 twee sterren, enzovoort. Hoe hoger het aantal sterren, hoe hoger het beveiligingsniveau en daarmee de preventieve waarde tegen diefstal. Het spreekt voor zich dat een slot met keurmerk ART-5 de zwaarste test moet ondergaan. Voor een kabel is één ster de hoogst haalbare score. Hiervoor moet de kabel minimaal 20 mm zijn. Lockk voldoet met het gehele programma aan de laatste gevraagde keuringseisen. Ga je voor Lockk, dan weet je dat je goed zit!

Buitenboordmotorsloten

De OBL1 en OBL2 buitenboordmotorsloten zijn de blikvangers van de Lockk-familie. Deze sloten zijn SCM-gecertificeerd. Voor grote buitenboordmotoren die met bouten zijn bevestigd is de OBL2 geschikt en voor buitenboordmotoren tot dertig pk met een knevelbevestiging is de OBL1 geschikt. De OBL1 en OBL2 zijn gemaakt van RVS 316.

Walanker

Het walanker is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt daarmee een optimale beveiliging. De installatie is overigens juist weer heel eenvoudig en kan op verschillende ondergronden worden gemonteerd. Op de website van Lockk zijn instructievideo’s om de installatie nog gemakkelijker te maken. De beugel van het walanker is gemaakt van 14 mm dik gehard staal. Dit walanker heeft een ART-keur van vier sterren.

Kettingslot

Het Lockk kettingslot met loop is tweeëneenhalve meter lang en komt inclusief hangslot. Met een dikte van 10,5 mm biedt dit slot goede bescherming. Dit slot heeft eveneens een ART-keur van vier sterren.

Kabelslot

Het kabelslot komt in twee lengtes. De langste is het Lockk kabelslot van vijf meter en de kortere is tweeëneenhalf meter lang. Beide typen zijn 20mm dik en komen met bijbehorend beugelslot. Deze Lockk kabelsloten hebben de hoogst mogelijke ART-score en zijn gecategoriseerd met één ster. Voor zowel het kabelslot als het kettingslot is een los hangslot te verkrijgen.

Nieuw in het assortiment: Gator Loop Chain

De Gator Loop Chain is een unieke twee meter lange ketting met een pin lock die je door kan lussen. Het slot wordt compleet geleverd, inclusief draagtas. Met een dikte van 12 mm biedt dit slot goede bescherming en is deze multifunctioneel inzetbaar. Dit slot bevat het SCM- keurmerk en is binnenkort verkrijgbaar!

Kijk op de website van Lockk voor meer informatie en de producten. Interesse of meer weten over de serie van Lockk? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns