10 mei 2022

‘Watersport is mijn leven’

Vanuit Zeeland, via militaire dienst in Limburg, kwam hij door de liefde in Friesland terecht. Robert Hofman is de nieuwe bedrijfsleider van onze vestiging in Grou. In dit interview stelt Robert zich voor en vertelt hij over zijn grote passie: watersport!

“Als kind was ik al gek van water. Ik was altijd aan het varen, zwemmen of surfen! Na mijn diensttijd en opleiding heb ik eerst nog als automonteur gewerkt hier in Friesland. Maar ik ben al snel in de jachtbouw gaan werken waarbij ik veel contact had met klanten en leveranciers.”

Bedrijfsleider
“Vanuit die hoedanigheid ben ik dan ook al twintig jaar bekend met Exalto”, vervolgt Robert. “Via mijn netwerk begreep ik dat Exalto op zoek was naar nieuwe medewerkers. In december vorig jaar ben ik als inkoper begonnen. Door interne verschuivingen kwam de functie van bedrijfsleider vrij: die vacature vul ik sinds april in!”

Uitdagingen
Robert: “Het werk bevalt me prima! Het is ontspannen in vergelijking met mijn vorige baan. Overzichtelijker. En er liggen veel uitdagingen door de interne reorganisatie. Ik heb de dagelijkse leiding en ben verantwoordelijk voor heel de inkoopafdeling. Omdat de watersportwereld een kleine wereld is, zie ik veel bekende gezichten. Dat levert fijn contact op met klanten.”

Verdieping
“Exalto biedt een heel breed assortiment. We bedienen jachtwerven, zzp’ers en watersportwinkels. Onze deur staat altijd open en onze klanten weten ons goed te vinden voor technisch advies. Onze winkel zorgt voor extra beleving: watersport is hier heel erg tastbaar! Wat mij betreft staat die watersportbeleving bovenaan. Daarom willen we ons met een extra verdieping nog meer op watersportwinkels richten.”

Doelgericht
Robert: “Met onze nieuwe visie proberen we klanten nog meer naar binnen te trekken én vast te houden. We intensiveren het persoonlijk contact en proberen nog meer beleving te creëren! Daarnaast is de grote voorraad onze grote kracht: we bedienen onze klanten snel en doelgericht!"

Interessant? Teilen Sie es!
Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns