7 september 2021

'De watersport is een wereld op zich'

Als Exalto hechten wij veel waarde aan jongeren die zichzelf willen ontwikkelen in de watersport. Renzo Zijlstra is in dat opzicht een voorbeeldig uithangbord. Hij werkt als verkoper in de binnendienst op onze vestiging in Grou. Een stagiair met een vast dienstverband: dat doe je goed, Renzo Zijlstra! Hoe dat komt, vertelt hij zelf...

Renzo Zijlstra

Junior accountmanager

Ik volg een mbo-opleiding tot junior accountmanager in Leeuwarden. Om mijn opleiding te combineren met een baan, ben ik op zoek gegaan naar een werkgever die voldeed aan een aantal richtlijnen die door school worden gesteld. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk om een klik te voelen met het bedrijf en de medewerkers. Een uitzendbureau heeft me in contact gebracht met Exalto: we waren er al snel uit en nu ben ik hier alweer ruim anderhalf jaar! Ik werk vier dagen in de week en ga één dag in de week naar school.

Gevarieerd

Het werk hier bij Exalto bevalt uitstekend! Het is zeer gevarieerd: ik behandel vragen via e-mail, regel retourzendingen en ontvang klanten aan de balie. We leveren heel erg veel artikelen. Het is nog best een kunst om daar goed overzicht in te krijgen. Geen dag is hier hetzelfde! We werken met een leuk team en hebben als collega’s een goede band. Exalto is ook tevreden over mijn inzet, want inmiddels werk ik hier niet meer via het uitzendbureau, maar heb ik een vast dienstverband!

Ambitie

De opdrachten vanuit school kan ik eigenlijk als vanzelf invullen op basis van mijn dagelijkse werkzaamheden: dat is ideaal! Wat betreft mijn ambities, wil ik in de toekomst ervaring opdoen in de buitendienst. Mijn opleiding is daar eigenlijk op gericht en bij Exalto zijn daar ook wel mogelijkheden voor. Maar eerst is het belangrijk om veel productkennis op te doen. Er is een natuurlijk verloop, dus mijn kans komt vanzelf. En daarbij vind ik het werk wat ik nu doe hartstikke leuk!

Affiniteit

Door mijn werk hier is mijn affiniteit met de watersport zeker gegroeid! Het is eigenlijk een wereld op zich: ik kijk nu ook anders als ik ga varen met de boot van mijn ouders. Ik herken bijvoorbeeld de ontwikkeling die elektrisch varen doormaakt. Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht: het zou me niets verbazen als binnen afzienbare tijd grote steden alleen nog maar elektronisch aangedreven schepen toelaten. Daarom vinden wij het bij Exalto ook belangrijk onze klanten daar wegwijs in te maken.

Voetbal

Zelf hou ik ook van varen: lekker in de sloep van mijn ouders met vrienden dobberen! Daarnaast ben ik gek op voetbal: praktiserend en als seizoenkaarthouder bij SC Cambuur. Ik ben 23 jaar oud en woon nog bij mijn vader. Ik ben wel aan het oriënteren om het huis uit te gaan, maar ik heb geen haast. Voor het werk hoef ik ook niet te verhuizen, want ik ben maar een kwartiertje onderweg!

Ambieer jij ook een carrière in de watersport? Begin bij Exalto!

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns