2. Mai 2023

Magazijn weer op hoger niveau

Sinds onze verhuizing is er in logistiek opzicht één en ander veranderd bij Exalto. In het oude pand werd elke order ‘ouderwets’ gepickt via een papieren bon, en lagen de goederen verspreid over een grote oppervlakte. In het nieuwe pand is die magazijnoppervlakte aanmerkelijk kleiner, zonder in te boeten aan opslagruimte.

Exalto magazijn

Na een zorgvuldige en intensieve implementatie, hebben vijf Hänel plateauliften van zeven meter hoog in gebruik genomen. Daar liggen maar liefst 5.300 verschillende ‘kleinere’ artikelen opgeslagen. Deze artikelen worden via een interface met het ERP-systeem gepickt. Door deze investering neemt de pick- en leversnelheid én de leverbetrouwbaarheid alleen maar toe.

Nieuwe ERP-systeem

Maar er is meer! Binnenkort implementeren we een nieuw ERP-systeem. Dat systeem heeft een nóg verdergaande interface met de liften. Bovendien werken we in dat systeem met scanners in de palletstellingen. Daardoor wordt ons complete logistieke proces enorm geoptimaliseerd. Het inslagproces, product- en locatiebeheer, eindejaar inventarisatie én partieel roulerende inventarisaties worden een stuk efficiënter. Zo brengen we ons magazijn en het voorraadbeheer weer op een hoger niveau.

Snel en nauwkeurig uitleveren

Het magazijnteam is de ruggengraat van onze organisatie. Met behulp van deze upgrades naar de meest moderne technieken, zorgen we dat we onze klanten zo snel en nauwkeurig mogelijk uit hun producten uitgeleverd krijgen.

Wilt u meer informatie over de upgrade van ons magazijn? Neem dan contact met ons op.

Interessant? Teilen Sie es!
Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns