15 juni 2021

Gebroeders Tiekstra varen op Exalto

Wij werken al jarenlang prettig samen met Maarten en Frans Tiekstra. Onder de naam Gebroeders Tiekstra hebben zij een jachtwerf in Kerkdriel. Momenteel werken zij aan een mooi project met drie houseboats. Met onze ondersteuning!

Gebroeders Tiekstra

Jachtwerf Gebroeders Tiekstra uit Kerkdriel bestaat zestien jaar. Maarten en Frans hebben, voordat ze zelfstandig werden, hun strepen ruimschoots verdiend in de jachtbouw. Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit constructiewerk in staal en aluminium, onderhoud en reparatie van pleziervaart en besturingstechniek voor de voedingsmiddelenindustrie.

Houseboats

Het project waar ze op dit moment aan werken zijn drie houseboats – woonboten – van aluminium. De opdrachtgever uit Ammerzoden heeft eerder een veertien meter lange houseboat gebouwd. Hij heeft nu de opdracht voor drie houseboats van elf meter verleend aan Gebroeders Tiekstra. Deze boten worden ingezet voor de verhuur. Zowel casco als afbouw heeft plaats bij Gebroeders Tiekstra.

Vertrouwen

De afgelopen zestien jaar hebben wij een vertrouwensvolle en plezierige relatie opgebouwd met Gebroeders Tiekstra. Zij hebben de keuze voor onze kwaliteit en ondersteuning gemaakt. Daarom betrekken zij een flink deel van de techniek voor hun houseboats-project bij Exalto. Het gaat onder andere om de hydraulische besturing voor de buitenboordmotor, stuurwiel, anodes, boeg- en hekschroef, verschillende pompen, navigatieverlichting en niveaumeting. De boiler en lader/omvormer combi hebben zij ook bij ons betrokken.

Catalogus

Maarten Tiekstra geeft aan dat de samenwerking met Exalto prettig verloopt. “Er wordt goed geluisterd en geadviseerd, in het belang van ons - de klant!” Omdat de gebroeders niet heel enthousiast worden van webshops, pakken ze al snel de telefoon om te overleggen wat zoal benodigd is en wanneer dit beschikbaar kan zijn. De Exalto catalogus ligt bij hen dan ook binnen handbereik! Maarten: “Vooral die uit 2016, omdat daar richtprijzen in staan. De volgorde van de producten is bovendien logischer dan in de laatst uitgebrachte catalogus.” Maarten vervolgt: “Wat we wel missen – dat is het enige minpuntje – is de plezierige ontvangst aan de telefoon, zoals die was toen er bij Exalto nog een receptioniste werkte.”

Maarten, tot slot: “Wij varen graag op Exalto!”

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns