2. Mai 2023

Hollex: voortvarend, innovatief & duurzaam

Hollex is een innovatief merk, gespecialiseerd in jachtbouw en watersportuitrusting. Door die passie voor het water is het een populair merk in de watersportindustrie. Wat Hollex onderscheidt, is de constante drijfveer naar innovatie en kwaliteit. Bij Hollex streven ze voortdurend naar het verleggen van grenzen op het gebied van prestaties en functionaliteit!

Elk product wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd, met behulp van geavanceerde technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit.

producten-hollex

Uitgebreid & divers

Hollex biedt de perfecte uitrusting om aan uw watersportbehoeften te voldoen. Van jachtbouw tot accessoires en voortstuwing: het assortiment in de verschillende webshops van Hollex is uitgebreid en divers. Elk product is ontworpen met aandacht voor detail, ergonomie en gebruiksgemak. Daardoor kunnen watersportliefhebbers van alle niveaus genieten van de ultieme ervaring op het water.

Voortvarend assortiment

Welk product u ook zoekt: jachtbouwers, watersportwinkeliers en booteigenaren vinden in het complete assortiment van Hollex kwalitatief hoogwaardige producten voor een realistische prijs. Het vraag-gestuurde Hollex assortiment is voortdurend in ontwikkeling. Op basis van actieve ervaring in de watersportmarkt, realiseren de experts one-stop-shopping. De producten in het Hollex assortiment vormen een herkenbare lijn, met heldere productinformatie. Het streven is leveren uit voorraad.

Toegewijd aan het milieu

Bovendien is men bij Hollex toegewijd aan het milieu. Ze begrijpen de waarde van onze waterwegen en streven naar het gebruik van duurzame productiemethoden. Ze willen bewustzijn creëren over het belang van het behoud van het milieu. Hollex is vastbesloten een positieve impact te hebben op de watersportgemeenschap en de prachtige waterrijke omgevingen waarin we genieten. Daarom investeert Hollex veel in de ontwikkeling van elektrische voortstuwing, duurzame energiebronnen en accupakketten.

Innovatie & kwaliteit

Met een combinatie van innovatie, kwaliteit, gemeenschapszin en milieubewustzijn is Hollex uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat geliefd is bij watersportliefhebbers en scheepsbouwers. Voor de professional die op zoek is naar topprestaties of een beginner die de eerste stappen zet in de wereld van watersport. Hollex biedt de juiste uitrusting en ondersteuning om de passie voor het water te omarmen en te versterken.

Wilt u meer informatie over het uitgebreide assortiment van Hollex? Kijk dan in de webshop of neem contact met ons op.

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns