14 juni 2022

‘Iedereen heeft zijn specialisme!’

Dennis ter Meulen heeft al zo’n 25 jaar ervaring in watersportwinkels. Sinds half april kan je hem aantreffen achter de balie van onze winkel in Grou. “Veel contact met mensen, de afwisseling en ik heb heel mijn leven al met watersport te maken!”

Dennis: “Toen ik drie jaar jong was namen mijn ouders me al mee naar hun boot. Mijn vader heeft ook altijd in een watersportwinkel gewerkt en ik ben al op jonge leeftijd zelf gaan varen!”

Interieurbetimmeringen
Toch viel de appel aanvankelijk wat verder van de boom: “Na mijn opleiding heb ik in de interieurbetimmeringen gewerkt. Totdat ik in Amsterdam in een watersportwinkel verzeild ben geraakt, waar ik zeventien jaar heb gewerkt”, vertelt de geboren Amsterdammer. “Later ben ik door de liefde in Zaandam terecht gekomen: ook daar heb ik jaren in een watersportwinkel gewerkt.”

Woonboerderij
Dennis: “Mijn vrouw en ik wilden al heel lang een woonboerderij kopen. Uiteindelijk viel onze keuze op een ruime boerderij in Veendam. We hebben het daar nu heel erg naar ons zin! De consequentie was wel dat we allemaal op zoek moesten naar ander werk. Mijn vrouw, onze dochter van 23, onze zoon van 25 jaar en ikzelf!”

Netwerk
“Toen ik mijn watersportnetwerk liet weten dat ik ging stoppen in Zaandam vanwege mijn verhuizing stond Exalto gelijk ‘op de stoep’! Exalto ken ik al heel lang: ze zijn altijd leverancier geweest bij de watersportbedrijven waar ik heb gewerkt. Toen we concreet in gesprek raakten was de keuze snel gemaakt. Watersport is echt een ervaring-vak. Dat heb ik ruim voldoende, bovendien heb ik een groot netwerk, zo bleek maar weer.”

Kleine wereld
Dennis: “Het werk moet je wel liggen! Ik ben bekend met de materie en ik zie veel bekende gezichten: het is een kleine wereld. Je moet veel weten over verschillende materialen en goed adviseren bij alle verschillende keuzes waar klanten voor gesteld worden. En klanten verwachten ook dat je antwoorden hebt! Er kwam bijvoorbeeld net iemand binnen met een zwart rubbertje: dat moet ik maar herkennen én weten waar het voor dient!”

Relaxter
“Het bevalt me heel goed hier in het Noorden: zowel het wonen in Veendam als het werken in Friesland! Het is toch anders dan in Zaandam en Amsterdam. Ik merk duidelijk het verschil; er is veel minder gehaast, je merkt dat je vanuit de stadse drukte in de Friese rust bent beland. Dat maakt mijn werk hier bij Exalto ontzettend fijn! We werken hier met een leuk team. Iedereen pakt het werk van elkaar op en het voordeel van een grotere groep is dat iedereen zijn specialisme heeft!”

Interessant? Teilen Sie es!

Möchten Sie mehr über diesen Artikel erfahren?

Kontaktieren Sie uns, wir erzählen Ihnen gerne mehr darüber!

Standort Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Standort Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
Die Niederlande

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Öffnungszeiten

Montag bis Freitag von 08:00 bis 17:00 Uhr.
Samstags, sonntags und an Feiertagen geschlossen.

Abonnieren newsletter
Folge uns