6 september 2022

Begoña vindt structuur en regelmaat bij Exalto

Begoña van Pelt komt uit Dordrecht, woont al in Nieuwendijk zo lang ze zich kan heugen en werkt sinds mei op ons bedrijfsbureau in Hardinxveld-Giessendam. Daar ondersteunt ze onze logistieke afdeling. Haar fraaie en opvallende voornaam heeft ze te danken aan een te vroeg overleden Spaanse vriendin van haar moeder.

New employee administration

“Door een uitzendbureau werd ik benaderd voor deze functie bij Exalto. Mijn eerste gesprek verliep goed en sneller dan verwacht vroegen ze of ik wilde komen werken op het bedrijfsbureau”, vertelt Begoña.

Ervaringen met voorraden en tellingen
Ze vervolgt: “In mijn vorige baan gaf ik leiding in een supermarkt. Administratief had ik geen ervaring, met voorraden en tellingen daarentegen wel. In deze functie vervul ik de administratieve ondersteuning voor onze afdeling logistiek. Dat betekent in de dagelijkse praktijk het in- en afboeken van artikelen, het laten ophalen of het verzenden van artikelen en het corrigeren van fouten.”

Structuur, regelmaat en toekomstperspectief
Begoña: “Het is mijn bewuste keuze geweest voor deze baan te kiezen. Na het onregelmatige en fysiek zware werk in de supermarkt was ik op zoek naar structuur, regelmaat en toekomstperspectief. En na vier maanden Exalto kan ik wel al zeggen dat dát is gelukt. Ik heb het hier prima naar mijn zin: met mijn werk én met mijn collega’s!”

Soepele inwerkperiode
“Mijn inwerkperiode verliep soepel”, zegt Begoña. “Collega’s toonden veel begrip en geduld en boden hulp waar nodig. Hoewel Gelof verantwoordelijk was voor het inwerken, kon ik bij iedereen terecht met vragen. Nu ik hier eenmaal bekend ben, weet ik de wegen wel te vinden. Het helpt ook dat we hier in een prettige sfeer werken met zijn allen!”

Gevarieerd werk
Inmiddels werkt Begoña volledig zelfstandig: “Op mijn bureau staan twee beeldschermen. ’s Ochtends om acht uur controleren collega’s van logistiek de inkomende goederen. Ik verzorg dan de verwerking in ons systeem. Verder hou ik de mail met logistieke verzoeken of over ontbrekende artikelen van de verkoopafdeling in de gaten. Veel regelen, veel improviseren en het geeft een goed gevoel alles op tijd te kunnen versturen. Het is gevarieerd werk en het gaat me goed af!”

Familie en vrienden in de buurt
Begoña is in haar vrije tijd druk met het verzorgen van het ‘gezinspaard’. “Mijn zus rijdt wedstrijden, maar ik beperk me tot het verzorgen. Daar gaat nog best veel tijd in zitten! In Nieuwendijk vind ik het heerlijk: sinds kort woon ik op mezelf. Mijn familie en vrienden wonen in de buurt en als ik tijd heb doe ik aan Bootcamp. Ik heb het prima naar mijn zin: thuis én bij Exalto!”

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan onze vacatures

Interesting? Share it!
Would you like to know more about this article?

Contact us, we are happy to tell you more about it!

Location Hardinxveld

Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 184 615 800
Location Grou

Biensma 41
9001 XZ Grou
The Netherlands

sales@exalto.com +31 (0) 566 621 133
Opening hours

Monday to Friday 08:00 AM - 5:00 PM.
Closed on Saturdays, Sundays and public holidays.

Subscribe to newsletter
Follow us
 
Privacy policy Cookie statement
Terms and Conditions
Algemene voorwaarden Metaalunie
Design & realization MM